Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 18:59 - Струва си да прочетете
Автор: tit Категория: Други   
Прочетен: 11573 Коментари: 42 Гласове:
29

Последна промяна: 27.09.2011 19:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

от блога на bgzemia



          Равносметка – политика или предателство

Новите еничари - слуги на американски и турски поробители 

По повечето телевизии се говори само за групичката на марионетките на САЩ- ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и НДСВ. Примерно какви номера са изтеглили за бюлетините си, но не се спомѣнава нищо за ВМРО, НФСБ, както и за останалите. Те просто ги игнорират като вариант и с това го набиват в мозъка на зрителѣ  за да се ориентира към тези,за които УЖ проучваниѣта сочат,че са с най-голяма подкрепа от обществото. А това далеч не е така. Примерно Алѣксандѫр Каракачанов е много силна личност имаща и знанието и умѣнието да промени хода на историята ни. Той е родолюбец до мозъка на костите си и със сърце на Левски, а Бѫлгария има нужда точно от  непродажни, силни личности, които да отстояват бѫлгарските интереси до край. Този човек идеално се вписва в образа на Министър председател и с такава личност на този пост на всякъде биха ни приемали с уважение и респект.  Президентското мѣсто пък може тотално да смени образа си на безгласна буква, параван и да стане коректив на правителството и  реално действаща сила в полза на народа чрез Ангел Солаков от Национален фронт за спасение на Бѫлгария.. Яне Янев пък от Ред Законност Справедливост единствен недвусмислено се разграничи от така наречената група на марионетките чрез отказа си да бъде в коалиция с ГЕРБ още в началото на мандата им.  В лицето на Яне Янев и доц. Д-р Атанас Семов може да видим председатели на едно ново Вѣлико Народно събрание,което от своя страна да създаде една Конституциѣ, защитаваща  интересите на бѫлгарския народ.

Родолюбци, обединете се в името на добруването на народа!

 В момента не ни искат в Шенген , но никой не смее да разчепка темата „защо”до край. Отговорът е заради голямата корупция на правителствено ниво в последните 20 години. Ако ни вземат ще бъдем ушите и очите на САЩ като троянски кон и ще изпълняваме поръченията на САЩ, които имат манията да бъдат хегемони в света ( горките не стават за това,защото за тази роля се иска да си много умен, демократичен и най-вече духовен,не само материално богати).

 Е, как да ни искат в Шенген  при това положение?!

Борисов се намърда в студиото на проф. Вучков, предполагам с надеждата да прихване от неговия имидж,но вместо това на фона на еродираната личност на професора и добрите му идеи за развитието на страната лъсна простотията, неграмотността и незнанието му по много въпроси от изключително важно значениѣ. Оказва се, че той не знае как се създават лостове за защита интересите на бѫлгарските производители, вместо това дрънка врели- некипели….не бил виновен,че бѫлгарските производители продавали евтино стоката си, да се съберяли и да си определяли сами висока цена…..а как това да стане след като са допуснали да влиза от вън евтина некачествена стока  с минимално мито или контрабандно, по-голяма част от която е ГМО (генно изродена храна) и за която не искат да наложат задължително етикет,че съдържа тази отрова? Сигурно не знае и не е виновен,че прекупвачите налагат вид рекет като изкупуват на ниска цена и препродават със дори над 100-200% печалба….било пазарна икономика това.Това,че на производителите на мед е забранено да продадат над определено количество от продукцията си и са задължени да го дадат на прекупвача сигурно и това е пазарна икономика!!!! Сигурно не знае и не е виновен и за това,че най-качествената пшеница на Добруджа още от полетата заминава за складове в Румъния, от където се преразпределя за други мѣста по света ,а за нас се внася далеч по-долно качество пшеница от вън. И за това ли няма механизъм да се оправи….пазарна икономика в която само интереса клати феса си имаме, но и здравето здраво е разклатил на целия бѫлгарски народ.
 ДПС най-вероятно няма да обявят кого подкрепят , а ще го направят по тайно споразумение. Много вероятно да подкрепят ГЕРБ, защото те винаги подкрепят тази партия, която ще действа най-разрушително и унищожително за бѫлгарите , но гласното оповестяване ,че стоят зад ГЕРБ ще възмути народа и за това си траят. Възможно е да обявят гласно ,че застават зад една партия ,а на практика да подкрепят друга. Така хем ще нарушат  имиджа на едната, хем ще вдигнат имиджа на другата и трето ще гласуват реално за нея…с един куршум два заека както казва народът. В медиите се съобщава,че Доган обявил война на Борисов на изборите,лансира се идеята че са противници ,но как да повярваме след като Борисов в едно интервю,когато го питат за красотата на София и  какво му харесва в нея той отвръща с тон все едно е най-естественото нещо на света ,че харесва джамията , прави среща с турския министър за обща работа по границата ,Цветанов пък е нареден до ходжата в НДК на религиозно мюсюлманско събиране ….

Хора не виждате ли,че тези са си продали душите от много време и на САЩ и на Турция? Къде останаха обещанията на Бойко ,че ще спре гласовете от Турция за изборите, че ще прекрати извозването с автобуси на хиляди хора,чийто вот няма място на българските избори?! И двамата с Цветанов говорят за солидарност към мюсюлманите,а къде е солидарността към бѫлгарите????? Няма да се изненадам ако ги видя надупени на килимчетата пред джамията в знак на солидарност към религията на българите-мюсюлмани. Боже,пази България!
Истината е една- никоя партия от до сега вилнелите не бива да е на власт и даже трѣбва да има мораториум върху тях. Плашеща е идеята  за нова конституция,ако се пражи от досегашните управляващи, защото кой ще я направи всъщност ???? Те тази не спазват,а нова биха си я скалъпили още по-удобна за тях си, не за народа.

 Алексей Петров говори доста истини,но те са от вече разкритите, не казва нищо ново. Просто иска да яхне недоволството и да спечели с това.Но може ли човек до вчера ял и пил със сегашните управляващи да е срещу тях??? Вълкът козината си мени, нрава не…много мъдра поговорка. Неговия съмишленик Явор Дачков много добре си показва позицията към САЩ с една статия, където обяснява как отишли при американския посланик да го молят за помощ по въпрос с вестникарския бизнес . Едно голямо целуване на *… В статията разбира се са вметнати и посланиците на Израел и Русия , последният колкото за фон, за да не се набива на очи,че правят лансиране  именно  на американските им взаимоотношения. Нищо чудно Алексей Петров  да е заместникът, когото готвят на Бойко.

Какви би трябвало да са мерките против купуването и манипулирането на изборите:

1.Задължителното гласуване е сериозна мярка  против купуването на гласове. Мафиотските партии ще трябва да се бръкнат много дълбоко в джобовете и така ще се намали много влиянието им .

2 Да се забрани създаването на партии на етническа основа каквато  е ДПС, включително да разтури сѫществуващите такива.  Въпреки,че изкараха ДПС,че не е етническа партия, защото имала и членове-българи това не променя целите й,а целите на ДПС  са насочени към турцизация на България ,което  от своя страна е противозаконно.

  3 Да се забрани  гласуването на неграмотни бѫлгарски граждани, каквито се явяват по-голяма част от ромското съсловие.

4. Да се забрани да гласуват граждани, които не живеят в страната ни или са граждани на друга държава. Такова е положѣнието с бѫлгарските мюсюлмани, напуснали Бѫлгария от много години ,живѣещи в Турция и определили себе си като турци по националност и следователно техният вот не е градивен за Бѫлгария.
  Всички говорят за манипулиране на вота, но никой не предлага въвеждане на задължително гласуване с огромна глоба, както е в Гърция или някои от изброените мерки по-горе. Това е още един показател,че всички са от един отбор и само си чешат езиците предизборно. Плюят се , но не чак до там,че да има ефективни действия….като кокошката дето бягала от петела и си мислила дали не бяга много бързо. По същия начин марионетките на САЩ- всички до сега управляващи партии,   разкриват пред обществото само онова, което вече е известно за да се каже,че са на страната на народа, но не настъпват прекалено силно за да не вземе да им се разтури системката за власт и сигурни доходи .

   Жалки са и бѫлгарския народ не заслужава вече това страдание . А може би сме си го заслужили , защото дремем и чакаме все нѣкой от нѣкъде да ни оправи положението, до като ние дори не искаме да гласуваме!?  Вярно,че на повечето им е писнало ,защото когото и да изберат все маскари излизат и вместо да седят за фон на парламентарните мафиоти,  предпочитат да си седят у дома, но това не е решение на проблемите им, защото от това  става все по-зле.

 

Братя и сестри, моля ви събудете се и  излезте да гласувате с отворено съзнание..

Нека не вървим на където ни тласнат,а да поемем по нов път съзнателно и заедно.

Да спрем марионетното управление на страната ни за благото на децата ни, за благото на нашата мила Родина Бѫлгария

Гласувайте за когото искате, важното е да се изключат от властта новите еничари  на САЩ и Турция -ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и НДСВ

Бѫдете Бѫлгари, където и да сте




Гласувай:
31



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rustam - Дамммм,
27.09.2011 19:07
още като прочетох в първия абзац, че "каракачанов е силна личност, способна да промени историята" и ми стана ясна "идеята" на текста.
За капак в същото изречение съзрях няккави суперлативи за Яне Янев и човекан аТрактора - семов.
Благодаря.
Теди, не ми се връзва тази писаница с човек като теб.
цитирай
2. ran - Каракачанов?! Солаков?!
27.09.2011 19:17
не трябваше ли да привършваме вече с Държавна сигурност?
цитирай
3. rustam - и Семов
27.09.2011 19:20
за гарнитура!
цитирай
4. tit - Рустам,
27.09.2011 19:21
човекът агитира да се гласува, без да се подкрепят досега управлявалите!
Не агитира - за кого. Освен това призовава към промяна на избирателния закон. Относно забрана за гласуване на неграмотни съм песимист и имам възражения /какво разбираме под грамотност?/, но и аз мисля, че му правят само козметични промени, без да се нарущава статуквото.
Мисля, че политическата върхушка трябва да бъде пометена, но пък не вярвам нови политици да завалят от небето...а ти?
Ще трябва да направим нещо с тези политици, с които разполагаме и с онази част от българите, които упорстват да живеят тъдява и им пука!
Добри, лоши, страхливи, колебливи - такива каквито сме, наложително е да се вземем в ръце и да престанем да се гледаме изподвежди. Помисли си - до кога ще пасуваме?

**********************************************
Мен пък Каракачанов ми е симпатичен, к`во - готин е!
Не му споделям възгледите , ма убаото си е убао!!!:)))))))
цитирай
5. анонимен - Братя и сестри,
27.09.2011 19:22
аз дори предлагам още по-патриотични мерки:

1. Всички които не са гласували да бъдат незабавно лишавани от конституционни права, тъй-като с безхаберното си и неангажирано поведение най-нагло демонстрират пренебрежението си към националните ценности.
2. Да се забрани да гласуват хората с увреждания защото техният вот е неадекватен и те с нищо не допринасят за финансовия и културен просперитет на България.
3. Да се гласуват промени в закона за специалните разузнавателни средства, които да съдействат за по-бързото и лесно разконспириране на марионетките на САЩ и Турция
4. Да се издават бързи и ефективни присъди с подобаваща строгост спрямо горепосочените доказани нови еничари.

Братя и сестри, от всички чети и дружини - обединявайте се!
цитирай
6. tit - Абе, вии много бързо четете!
27.09.2011 19:22
Може ли да ми кажете що-годе популярен политик, който да не е свързан с Държавната сигурност, м?
цитирай
7. tit - ще ме прощаваш, ама втора точка блъска на фашизъм...
27.09.2011 19:23
анонимен написа:
аз дори предлагам още по-патриотични мерки:

1. Всички които не са гласували да бъдат незабавно лишавани от конституционни права, тъй-като с безхаберното си и неангажирано поведение най-нагло демонстрират пренебрежението си към националните ценности.
2. Да се забрани да гласуват хората с увреждания защото техният вот е неадекватен и те с нищо не допринасят за финансовия и културен просперитет на България.
3. Да се гласуват промени в закона за специалните разузнавателни средства, които да съдействат за по-бързото и лесно разконспириране на марионетките на САЩ и Турция
4. Да се издават бързи и ефективни присъди с подобаваща строгост спрямо горепосочените доказани нови еничари.

Братя и сестри, от всички чети и дружини - обединявайте се!

цитирай
8. rustam - Тъй де,
27.09.2011 19:36
човекът агитира да се гласува срешу управляващите, ама и доста директно прави реклама на длуги стари....артистки!
Каракачанов симпатичен? Че той до онзи ден беше част от управляващите, от статутквото.
Той си е един партиен бизнесмен, хранен човек нса политическата трапеза.
съжалявам теди- тц...за мен тази писаница първо е манипулативна - второ има доста груби правописни грешки.
цитирай
9. liliyanaandreeva - Бъдете българи където ида сте!
27.09.2011 19:38
Гласувах за постинга заради този призив.
цитирай
10. kleopatrasv - И аз подкрепям поста, tit и нека НЕ ...
27.09.2011 19:54
И аз подкрепям поста, tit и нека НЕ вървим на където ни тласнат,както казваш, а да поемем по нов път съзнателно и заедно. Да спрем марионетното управление на страната ни за благото на децата ни, за благото на нашата мила Родина България
цитирай
11. анонимен - tit...
27.09.2011 20:07
ама ти... сериозно ли!? (аз съм анонимния 5)
цитирай
12. tit - схванах ти иронията...:)
27.09.2011 20:24
анонимен написа:
ама ти... сериозно ли!? (аз съм анонимния 5)


Сериозно - мисля, че новото поколение има нужда от кауза! И ще я намери - неминуемо. Дано не е по твоите точки...
цитирай
13. tit - Клео,
27.09.2011 20:35
kleopatrasv написа:
И аз подкрепям поста, tit и нека НЕ вървим на където ни тласнат,както казваш, а да поемем по нов път съзнателно и заедно. Да спрем марионетното управление на страната ни за благото на децата ни, за благото на нашата мила Родина България

БГземя го изпрати с молба за разпространение.
Копирах текста едно към едно, защото това е единственото конкретно предложение, което прочетох тези дни.
Защото децата са на улиците, може би и тази вечер, но с "Писна ни и повече не можем да търпим!" нищо няма да стане! Ще повикат, ще потрошат и ще им мине...това е целта!
И после, след двадесет години ще казват, както Ленън /светла му памет!/ - "Все същите боклуци управляват..."; което след двадесет години казваме и ние!
Трябва дебат, трябва разговор недирижиран "от горе", БГземя симпатизира на Каракачанов, примерно, аз - на ...никой не симпатизирам, да ти кажа, но съм съгласна с определението на Евразол, че "лидер имат искащите, можещите и търсещите. Най-изявения просто им дава посоката, по-добре я усеща, и така става лидер"
http://evrazol.blog.bg/politika/2011/09/26/bashdyrlan.826354
Постинга са го прочели миниатюрно количество хора...
Толкова ли сме малко - не вярвам!
Трябва да спрем да се надвикваме и да започнем да си говорим!
цитирай
14. tit - Това с грешките си е престъпление от общ характер!:)))
27.09.2011 20:41
rustam написа:
човекът агитира да се гласува срешу управляващите, ама и доста директно прави реклама на длуги стари....артистки!
Каракачанов симпатичен? Че той до онзи ден беше част от управляващите, от статутквото.
Той си е един партиен бизнесмен, хранен човек нса политическата трапеза.
съжалявам теди- тц...за мен тази писаница първо е манипулативна - второ има доста груби правописни грешки.


Каракачанов никога не ми е бил в полезрението, да ти кажа! Може и да е от статуквото, може да се опитва да яхне протеста, може и да успее - в което не ми се вярва...обаче, като стреляш по него и по неприятните грешки, не отбягваш ли въпроса "Какво да се прави?"
Мно`о комунистически звучи, ама е актуално!
цитирай
15. анонимен - той и Бойко е готин, не само Каракачанов
27.09.2011 20:42
докато жените не спрат да гласуват с урните си, от другите урни няма да излезе демокрация
цитирай
16. tit - Дааа - "целите сме изгорени..."
27.09.2011 20:44
liliyanaandreeva написа:
Гласувах за постинга заради този призив.

Не, аз наистина не си представям как да стане тази чиста и свята Република - трябва и продажните политици и инертния народ да бъдат пратени нейде по дяволите и останалите /не ги знам кои са/ да правят нова Република?!
как да стане тая?
цитирай
17. tit - :):):):))))))
27.09.2011 20:51
анонимен написа:
докато жените не спрат да гласуват с урните си, от другите урни няма да излезе демокрация

Ай се`а - жените виновни!:):))))
Да се добави в списъка на ан5 - забрана на гласуване на граждани от женски пол, или такива, които се чувстват от този пол!

Прав си за мачовската енигма на ББ, обаче и доста мъже му симпатизират по тази причина...
За Каракачанов не бих гласувала...всъщност - не бих гласувала за някой по външния му вид...е, добре че на ДеНиро нивгаш няма да му хрумне да става депутат в България, де!:))

Ама ще видиш Серго колко гласове ще вземе, ей!
Това жените на средна възраст мно`о се лъжат, ше знайш! Било от повишена хромонална активност...
цитирай
18. анонимен - хе,
27.09.2011 20:55
на тая възраст, тестостеронът повече от естрогена.:)
да гласуват за Жилет, вместо за нашенските мачовци...
цитирай
19. kleopatrasv - БГ земя:):):):))))))
27.09.2011 21:12
БГ земя:):):):))))))
цитирай
20. andrei - Подкрепям
27.09.2011 21:21
напълно призива !
цитирай
21. ko642 - Някак не ми се връзва "Бъдете ...
27.09.2011 21:57
Някак не ми се връзва "Бъдете българи където и да сте" с "Да се забрани да гласуват граждани, които не живеят в страната ни или са граждани на друга държава" ?! Поздрави. ВВ
цитирай
22. tit - Ахам - макар, че се обяснява с гласуването на гражданите, живеещи в Турция.
27.09.2011 22:36
ko642 написа:
Някак не ми се връзва "Бъдете българи където и да сте" с "Да се забрани да гласуват граждани, които не живеят в страната ни или са граждани на друга държава" ?! Поздрави. ВВ


От друга страна, тази точка се обезмисля от втора - забрана на етническите партии. А и смятам, че със задължителното гласуване нуждата от останалите точки отпада...
Обаче Ан5 опонира на това остроумно!:))
Не знам дали живее в България, Северна България, Плевенска област, да речем!:(

Благодаря ти, че коментира по същество, Коб!:))
цитирай
23. boristodorov56 - Това е част общия план да се критикува днешното дередже като се намират причините в личностите, а не в системата на управление за батака, в който сме затънали.
27.09.2011 22:38
Този постинг е манипулативен защото борави с полуистини и скрити подбуди.

цитирай
24. tit - Борка - човекът предлага нещо!
27.09.2011 22:47
Може да не си съгласен - кажи си...БГземя има свои виждания, някой сме чели и другаде, но чак да манипулира...

Няма да се съглася, че ще променим нещо като ходим да протестираме /още не е ясно защо, поне онези младежи не са наясно - медиите много успешно експлоатират този факт/!
Във Фейса са започнели да трият групите...БГземя се опасява, че този постинг може да изчезне, та ме помоли да го постна и аз.

Аз бих застанала зад една ясна кауза и проект как да бъдат нещата, внам че е сложно и не става отведнъж! Ама само се дърлим тук хора, дето мислят, че могат да мислят и до нищо конкретно не стигаме...а това устройва само...знаеш кого!:)

Впрочем, не мислиш ли, че тъкмо промяна на избирателния закон би променила системата?
цитирай
25. ko642 - @22
27.09.2011 23:04
Абе това със задължителното гласуване не ми се струва хич демократично. Преди доста години така гласувах в казармата - под строй към урната :) Гласуването е гражданско право а не задължение. Автора се е позхвърлил малко.
цитирай
26. tit - 25. ko642,
27.09.2011 23:21
имаше една статистика преди време, че задължителното гласуване няма да промени пропорциите на гласовете. Помня, че беше доста убедителна!
Аз, а и повечето от нас, предполагам, не познават в детайли избирателния закон и особено начина, по който се прилага. А там е разковинчето!
За мен проблема не в това, че гражданите в чужбина гласуват, а в начина по който тези гласова се разпределят! Защо гласовете от Анадола се поставят накуп в определен избирателен район и кой определя района?
Гласовете от Северна Америка например, в кой район отиват - това са тънкости, мръсна игра между парламентарнопредставените партии. Българите инстинктивно усещат, че онези в парламента ги прецакват и убедено гласуват за нови хора, с надеждата, че няма да са като предишните...уви!:)

Иначе - мисля, че негласуването е мит! Списъците са кьопави / и там е една играааа!/. Хората гласуват и едва ли ще има много недоволни, ако гласуването стане задължително. Обаче - кво прайм със списъците и с препускащите от избирателен район на избирателен район платени "гласоподаватели"?
цитирай
27. mirandolina - Подкрепям !
28.09.2011 09:01
Винаги гласувам и НЯМА ДА ПРОДАМ ГЛАСА СИ !
цитирай
28. pegas08 - Ей, Титка, тоя пич, намбър 15, ми взе акъла,за женските урни!
28.09.2011 09:06
оТ ДЕ МУ ДОЙДЕ НА УМА!
Не съм на 100 проц. с него , но има резон!
То и Мунчо бил откачалка, но бил наясно с някои неща!

А иначе, блог лакардията е в пълен ход, както виждам.
Обичаш си войводата и това си е!
Любов, любов!

tолкова сме жалки и смешни с тези дискусии!

Революцията е на улицата , а не в блогърските ДРЪНКАНИЦИ!
Да живее България!

СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ!

ФАК ДЕМ ОЛ!
---
ПРИЯТЕН ДЕН!
цитирай
29. hristo27 - "Прелитането от едно гнездо ...
28.09.2011 09:10
"Прелитането от едно гнездо на друго" при някои кандидати /особено за кметските места/ прави хората апатични. Няма да забравя как на една от предишните изборни кампании, претендентът каза тихо /но се чу от някои дошли на митинга/ на човек от екипа си: "И тия ги излъгахме!" Тогава, този същият беше от управляващите, сега отново е в отбора на управляващите, но не тия, на които тогава се кълнеше във вярност.
цитирай
30. tit - Вече има издигнати искания за протеста на 01.10.2011 г.!
28.09.2011 11:20
http://www.facebook.com/groups/214476198615736/doc/216276751769014/

Ако изтрият групата, можете да ги прочетете и на

http://boristodorov56.blog.bg/politika/2011/09/28/da-dokajem-che-sme-dostoini-hora.826947
цитирай
31. elinor6667 - ДПС не бива да съществува!
28.09.2011 14:20
ДПС е една политическа структура, която под егидата на Движение за Права и Свободи (разбирай Права и Свободи да бъдат доени без край евро фондове и данъкоплатеца) открай време проституира с всяка злободневна политическа власт и държи всички досегашни корумпирани правителства " за топките". Няма какво да се самозалъгваме - това "движение" трябва да изчезне от политическата карта на България! Основни промени в тая дирижирана от заинтересовани от разрухата на България Конституция! Независими Комисии, които да ревизират всеки кандидат за отговорен пост. Права за Гражданските сдружения и Референдуми. Забрана да се гласува "под строй" и с "организиран транспорт". За всичко останало съм съгласна с автора. Живеещи в чужбина повече от 2 десетилетия нямат място пред урните. Аз самата съм беломорска българка. По тая логика трябва да имам претенции да бъда гласоподавател в Гърция, защото всичките имоти на семейството са останали навремето там и съм заинтересована от политиката в това отношение. Хайде стига ни замазваха очите и злоупотребявали с волските ни нерви , защото сериозно започва да ни писва от господа политици, апаратчици, дерибеи, паразити, продажници и облечени в демократични дрехи туркофили и българофоби!!!
цитирай
32. becksss - tit
28.09.2011 15:32
Съжалявам, но нещо този призив ми изглежда доста инфантилен, особено като видях изтипосаните в началото имена на стари проститутки, които били най-, най-, най-големите родолюбци.
А като видях и Яне там, в групичката, и съвсем се отказах да чета. Да не говорим за това, че авторът на всичко това не може да пише правилно на родния си език.
Още веднъж - сори, но не ми се връзва ТОЧНО този текст с теб, че и реклама да му правиш.
цитирай
33. tit - Защо го приемаш като реклама?
28.09.2011 15:50
Впрочем, днес четох, че тези хора се опитвали да "яхнат" протеста.
Та си помислих - яхат се магаретата. Хората биват яхани, ако позволят!:))

Да ти кажа - мъчно ми е, като гледам как протестите се правят от една аморфна маса без ясна идея и цел...
Този постинг е от снощи, вече има издигнати искания, но кой и как ще ги постави и отстоява - не е ясно.

Впрочем, не вярвам мутрите да се дадат без бой!
цитирай
34. becksss - Ами как да го приема?
28.09.2011 16:01
Копираш целия му постинг в свой собствен постинг - един вид, става дублиране на един и същ постинг в блога. В техническо отношение така излиза.
Както и да е.
Не го приемай лично!
Просто самия постинг ми се струва твърде елементарен, с множество правописни и граматически грешки, като в същото време изглежда претенциозен и превзет, каквато явно е била и целта му. Това е.
:))
цитирай
35. ko642 - @26
28.09.2011 16:08
С това съм напълно съгласен. Но то е различно от написаното от БГ Земя. Това което той/тя пише звучи като оклоняване на гласове към определени кандидати със съмнителни качества на базата на екстрамистки идеи. Ако трябва да се промени избирателния закон за българите в чужбина, там трябва да се насочат усилията не просто преливане на гласове от сульо към пульо.
ПП: А споменатите Каракачанов и компания дали са на твоето мнение (или поне близко до него ;)
цитирай
36. alexs - Избор между ГЕРБ и Триглавата ламя ( ...
28.09.2011 18:58
Избор между ГЕРБ и Триглавата ламя ( тройна коалиция ) не е добър избор!
цитирай
37. tit - Бексс,
28.09.2011 21:18
не ми се иска само да се вика и да се скача безцелно. Снощи това беше единственото що-годе написано като искания нещо, което срешнах - съжалявам!
Но май ще си останем само със скачането и викането , като гледам...
цитирай
38. tit - Не, Коб,:)))
28.09.2011 21:25
някъде вече писах, че не се припознавам в Каракачанов и компения, вероятно и те няма да се припознаят в мен.
Идеята ми беше да се коментира и да се стигне да някакви различни от "Цитаните на сапун!" искания и цели. Впрочем, тази заран една група в ФБ излезе с такъв списък, но вече е изтрита.
А и хората са явно толкова разделени на всяка коза за свой крак, че "султан Абдул-Азис пак ще оцелее":)
Не би ми хрумнало да агитирам за А.Петров, разбира се!
цитирай
39. tit - Не е никакъв, мен ако питаш!
28.09.2011 21:37
alexs написа:
Избор между ГЕРБ и Триглавата ламя ( тройна коалиция ) не е добър избор!

Но не ги виждам личностите, лидерите де са?
цитирай
40. pagan - Подобни постинги наливат вода в мелницата на БКП/БСП!
07.10.2011 11:56
Целта е разконцентриране от основните проблеми, (за правосъдието, икономиката и т.н.), агитация за стари к..ви, дезинформация и т.н. Не намирам, че трябва да му се обръща особено внимание, просто да се игнорира, като стара, глупава грешка, която само заема пространство в хард диска на мислещия човек!
цитирай
41. анонимен - ...
22.10.2011 21:50
Ghostship koito e gledal finalnite sceni
цитирай
42. анонимен - mn 4ernogled sym stanal
22.10.2011 22:04
sprry za predniq post
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tit
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2763047
Постинги: 206
Коментари: 7693
Гласове: 29637
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930